News & Event

event we manage and our daily work

 • Buffet Ramadhan Laman Kayangan 2018 Shah Alam | Sedar tak sedar, dah hampir tiba seluruh umat Islam akan menyambut kedatangan bulan Ramadhan bulan yang penuh keberkatan dimana umat Islam akan berlumba-lumba untuk menunaikan ibadah pada bulan yang mulia ini.

  Selain daripada berlumba-lumba menunaikan ibadat pada Ramadhan ini, tidak ketinggalan juga kemeriahan Buffet Ramadhan yang memang menjadi alternatif untuk umat Islam berbuka bersama ahli keluarga dan sahabat selain daripada berbuka di rumah, kedai makan dan membeli juadah di bazar Ramadhan. Ramai juga ahli perniagaan yang menggunakan peluang Buffet Ramadhan ini untuk bersedekah menjamu anak-anak yatim.

  Buffet Ramadhan 2018 Kembara Selera Memikat Jiwa Di Laman Kayangan Shah Alam

  Seperti tahun-tahun sebelumnya, Laman Kayangan Shah Alam yang terletak di Seksyen 7 Shah Alam ini memang tidak ketinggalan untuk mengadakan Buffet Ramadhan yang pasti membuatkan pengunjung teruja dengan aneka hidangan yang disediakan disini. Memang banyak pilihan hidangan makanan yang boleh dicuba disini untuk berbuka puasa. Kalau pergi sekali je memang tak puas nak rasa semuanya.

  Majlis preview buffet ramadhan kali ini telah disempurnakan oleh Pengarah Urusan Segi Seri Sdn. Bhd. iaitu Tuan Haji Azhar bin Haji Baharin dan turut dimeriahkan oleh instafamous FaizDickie & Naddyepul.

  Nasi-Arab-Kambing-Golek-buffet-ramadhan-laman-kayangan-shah-alam

  Untuk pengetahuan anda juga, terdapat lebih kurang 88 menu akan disediakan di buffet Ramadan di Laman Kayangan sepanjang Ramadan ini. ‘Sup Tulang Merah’ dan ‘Nasi Arab Kambing Golek’ merupakan antara ‘signature dish’ yang bakal menjadi tarikan utama pengunjung yang datang berbuka puasa di Laman Kayangan nanti.

  aneka-kuih-buffet-ramadhan-laman-kayangan hidangan-buffet-ramadhan-2018-laman-kayangan buffet-ramadhan-2018-laman-kayangan

  Antara menu lain yang dihidangkan di Buffet Ramadhan Laman Kayangan Shah Alam adalah seperti Kacang Pool Larkin, Nasi Kabuli, Daging Damia, Ayam Kalio, Mee Kari Nyonya, BBQ Station dan banyak lagi yang pastinya akan membuat pengunjung rambang mata dengan hidangan yang disediakan.

  Antara kemudahan lain yang disediakan ialah:

  • Parking percuma
  • Surau
  • Tandas
  • Lokasi yang cantik dan berhawa dingin
  • Persembahan ghazal

  Harga Buffet Ramadhan 2018 Laman Kayangan

  Early Bird (pembelian awal sehingga 16 Mei 2018)
  RM50 Dewasa
  RM35 Kanak-kanak dan warga emas

  Harga Normal
  RM65 Dewasa
  RM35 Kanak-kanak / warga emas

  Pakej Korporat
  Beli 50 meja
  PERCUMA
  *500 cenderahati istimewa
  *5 Hamper
  *PA System & Projector

  Beli 10 meja
  PERCUMA
  *1 meja
  *100 cenderahati istimewa

  Untuk pertanyaan dan keterangan lanjut, anda boleh menghubungi:

  Pn Hasmal
  019 2503090 / 012 2533973

  En Azahari
  019 2331351