News & Event

event we manage and our daily work

 • Mencari dewan perkahwinan untuk pakej kahwin hanya dengan serendah RM25 sahaja? Great Creation Shah Alam yang merupakan perunding perkahwinan / wedding planner yang menawarkan perkhidmatan pakej perkahwinan dan sewaan dewan perkahwinan hanya serendah RM20 per pax dengan minimum 1,000 pax.

  Great Creation bukan sahaja menawarkan perkhidmatan perunding perkahwinan / wedding planner di Shah Alam sahaja, malahan di seluruh Lembah Klang dan lain-lain negeri. Perkhidmatan yang ditawarkan juga memang tip top jadi anda tidak perlu ragu-ragu dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh kami.

  Dewan Perkahwinan Untuk Pakej Kahwin

  dewan perkahwinan laman kayangan shah alam

  Bagi yang ingin melansungkan perkahwinan, dewan perkahwinan menjadi salah satu perkara penting yang ada dalam senarai semak pengantin. Ramai di antara bakal pengantin ini mencari dewan perkahwinan atau tempat kahwin untuk memudahkan jemputan tetamu datang ke majlis berbanding membuat majlis perkahwinan di rumah.

  dewan perkahwinan di shah alam

  Antara faktor-faktor yang membuatkan mereka mencari dewan perkahwinan adalah kerana lebih luas, ada penghawa dingin, kawasan parking yang luas, ada pelbagai kemudahan dan yang paling penting mereka tidak perlu kemas rumah. Nak kemas rumah sebelum dan selepas majlis kahwin memang memenatkan. Siapa yang dah melansungkan perkahwinan tau betapa penatnya nak mengemas.

  pakej dewan perkahwinan murah di shah alam dewan perkahwinan dewan kahwin

  Di bawah Pengurusan Great Creation juga, sering kali menjadi pilihan sebagai lokasi untuk majlis-majlis seperti majlis perkahwinan, majlis korporat, majlis makan malam, karnival jualan, karnival sukan , pack food meals ,pameran dan lain-lain acara.

  Selain itu, Great Creation juga menyediakan pakej fotografi, pakej videografi, pakej butik pengantin, pakej spa pengantin dan pakej perkahwinan lengkap.

  Dibawah adalah senarai Dewan Perkahwinan yang dibawah pengurusan Great Creation.

  • Dewan Perkahwinan Di Dewan Raja Muda Musa Shah Alam
  • Pakej Perkahwinan Di Laman Kayangan
  • Pakej Akad Nikah di Laman Qaseh
  • Pakej Perkahwinan Lengkap di SACC Shah Alam
  • Pakej Korporat di Kelab Golf Negara Subang
  • Dewan Perkahwinan di Kelab Golf TUDM Subang
  • Majlis Perkahwinan di The Space Shah Alam
  • Pakej Perkahwinan di dewan perkahwinan di Canselor Hall MSU
  • Dewan Perkahwinan di IDCC Shah Alam
  • Dewan Perkahwinan di Dewan Warga Emas Shah Alam

  Bagi anda yang masih lagi tercari-cari lagi dewan perkahwinan untuk majlis perkahwinan anda, inilah masanya untuk hubungi kami untuk tempah dewan. Kami berjanji akan berikan yang terbaik untuk majlis anda.

  Great Dreams Creation
  No 5-1 Jalan Singa J 20/J,
  Seksyen 20, 40300 Shah Alam,
  Selangor Darul Ehsan.

  Contact Number
  +6019 – 250 3090 / +6012 – 253 3973

  Office Hour
  9.30 am – 5.30 pm